FLOATING GOODS, letterlijk vertaald goederen per schip onderweg zijnde.
Een webwinkel vol unieke en bijzondere gebruikte woonaccessoires die een nieuw leven verdienen in jouw interieur.
Al wat mij voorbij komt drijven, ofwel wat mijn aandacht trekt als eigenaar wonend op het water, verdient een plek in deze webwinkel. Unieke goederen met een verleden, vanuit de groene gedachte de goederen her te gebruiken. Iets ouds weer een nieuw leven geven in een ander interieur. Maak jouw interieur af met accessoires voor een betaalbare prijs.

FLOATING GOODS heeft een aanbod in diverse stijlen, voor ieder wat wils. De woonaccessoires zijn volop te combineren en toe te passen in jouw eigen stijl. Alle artikelen zijn uniek, er is er vaak maar 1 van te vinden in de webwinkel.

Niet iedereen heeft de gelegenheid markten af te struinen op zoek naar bijzondere accessoires. FLOATING GOODS maakt voor jou een mooie selectie waaruit jij kan kiezen vanuit je luie stoel.
De webwinkel wordt geregeld aangevuld met nieuwe artikelen. Het is de moeite waard om regelmatig een kijkje te komen nemen.

Ben jij op zoek naar iets speciaals voor jezelf of voor een ander, iets om jouw verzameling mee aan te vullen? Laat het me weten via info@floatinggoods.nl. Ik kan voor jou op zoek gaan tijdens het inkopen.

Veel winkelplezier!
Erica Littooij

© 2012 - 2021 FLOATING GOODS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel